Fashcom koopt domeinnaam shirts.nl

shirts.nlNa de discussie of investeren in domeinnamen loont, bereikt mij vandaag het nieuws dat E-commercebedrijf FashCom heeft afgelopen week de domeinnaam Shirts.nl overgenomen. Het bedrijf betaalde een bedrag van 25.000 euro voor de naam.

FashCom is al langer actief met verschillende fashion portals en webshops, waarbij het per productgroep één specialistische site in de markt zet. Het bedrijf, dat onder andere Boxers.nl en Sokken.nl exploiteert, werkt samen met merken als Tommy Hilfiger, Björn Borg en Hugo Boss. In het eerste kwartaal van volgend jaar wordt begonnen met de verkoop op Shirts.nl. Stijn Kruijssen van FashCom licht de aankoop toe: “De afgelopen tijd kregen we zowel vanuit klanten als vanuit leveranciers steeds vaker de vraag wanneer we met T-shirts zouden starten. Nu we voor Boxers.nl deze zomer een vernieuwd platform hebben neergezet, is de tijd rijp voor een nieuwe productgroep.”

Fascom waardeert goede premium domeinnamen

Stijn Kruijssen van Fashcom geeft aan dat Fashcom overtuigd is van de toegevoegde waarde van premium domeinnamen. In het verleden betaalde Fashcom bijvoorbeeld voor Schoenen.nl 120.000 Euro en voor Laarzen.nl 37.500 Euro. De domeinnaam van een andere succesformule, jurkjes.nl, heeft slechts 5 Euro aan registratiekosten gekost.