Dag van de Domeinnaam

dag-van-de-domeinnaam-logoOp dit moment zijn er 5.731.998 domeinnamen geregistreerd, een mooie gelegenheid om de .nl domeinnamen extra in het zonnetje te zetten.
Vandaag, 1 juni 2017, is het dag van de domeinnaam. Op deze dag wil SIDN, het bedrijf achter het .nl-domein, mensen en organisaties informeren over de mogelijkheden van een eigen domeinnaam. Deze dag staat in het teken van de van elkaar ontmoeten en met elkaar debatteren over domeinnamen, internet-ontwikkelingen, techniek en security. Maar ook de uitreiking van de RegiStar Awards maken deel uit van het programma.

Activiteiten tijdens Dag van de Domeinnaam

Er is een interessant programma samengesteld: Gastspreker Niels Oude Luttikhuis, founder & CEO ikwilvanmijnautoaf.nl en Reza Sardeha van Undeveloped met beiden een eigen presentatie over de waarde van een domeinnaam Bekijk het verdere programma hier.

Domeinnaam Actie

Tijdens de Dag van de Domeinnaam is er een leuke actie: Registreer op een .nl-domeinnaam, tweet of post op social media met #dvdd2017 en ontvang een FonQ.nl-giftcard. Bekijk de actievoorwaarden op Dag Van de Domeinnaam

Waar kan ik een .nl-domeinnaam registreren?

Je kunt een .nl-domeinnaam op tal van plekken registreren. Onderstaande bedrijven nemen deel aan de FonQ.nl-giftcard actie:

dag-van-de-domeinnaam