Topdomeinnaam schoenen.nl voor het eerst in de verkoop

De generieke domeinnaam Schoenen.nl is voor de eerste keer in 10 jaar weer op de ‘markt’. De domeinnaam wordt aangeboden door het bedrijf Fashcom, eigenaar van webshops zoals sokken.nl en boxers.nl. Deze naam is niet alleen interessant voor eindverbruikers, zoals schoenenwinkels, maar ook voor affiliates of blogs/platformen van influencers gerelateerd aan fashion en schoenen.

Facts & Figures Schoenen.nl

Van Stijn Kruijssen geeft aan:

“de website al heel lang op een laag pitje staat, al jaren is geen geen nieuwe content gemaakt, geen ontwikkeling aan de site gedaan, niet geadverteerd en geen aandacht aan SEO besteed. Desondanks kwamen er in 2018 nog 200.000 bezoekers langs die zorgden voor 600.000 pageviews”

De jaren verstrijken, we besteden heel weinig aandacht aan Schoenen.nl maar blijven tegen elkaar zeggen dat we er in de toekomst een groot succes van kunnen maken. Een jaar geleden verkopen we Jurkjes.nl en nu besluiten we dan echt dat focus wellicht beter is dan opportunisme: we gaan met Fashcom volledig voor onze eigen webshops en het is tijd om te kijken of we een partij kunnen vinden die de potentie van Schoenen.nl volledig wil benutten. Als platform, of als online/multichannel retailer.”

Facts & Figures

De site staat bij ons al heel lang op een laag pitje; we hebben al jaren geen nieuwe content gemaakt, geen ontwikkeling aan de site gedaan, niet geadverteerd en geen aandacht aan SEO besteed. Desondanks kwamen er in 2018 nog 200.000 bezoekers langs die zorgden voor 600.000 pageviews.

Meer informatie over deze domeinnaam? Mail Stijn@fashcom.nl